(Poistunut julkaisusta)

Apulaisylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme apulaisylilääkäriä viransijaisuuteen Suutarilan 12 000 asukkaan terveysasemalle ajaksi 25.11.2019- 30.8.2020. Vastaat yhdessä osastonhoitajan kanssa aseman toimnnasta ja toimit lähiesimiehenä kuudelle lääkärille.

Terveysaseman tiimiin kuuluu lääkäreiden ja hoitajien lisäksi fysioterapeutti ja mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja. Vakanssit ovat hyvin täytettyinä. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä sosiaalityön, psykiatrian, päihdepalvelujen ja kuntotuksen kanssa verkostomaisesti toimivassa pohjoisen alueen terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Tarvittaessa voi konsultoida myös sisätautilääkäriä tai ortopedia.

Työstäsi noin 40 prosenttia on esimiestyötä ja 60 prosenttia akuutti- ja ajanvarauspotilaiden hoitamista. Voit halutessasi tehdä myös neuvolatyötä. Työpäivät terveysaseman lähiesimiehenä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Saat työssäsi kokemusta johtamisesta ja terveysasematoiminnan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Malmin, Jakomäen ja Puistolan terveysasemien esimiesten kanssa saaden heiltä myös tukea työhösi. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen sekä osallistumaan koulutuksiin. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme etätyömahdollisuuden.

Uuden työntekijän kohdalla voidaan neuvotella rekrytointilisästä. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:

Erikoislääkäri yleislääketieteen tai muulla soveltuvalla alalla. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan valita myös Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylilääkäri Raija Puustinen puh. 050 3651 359, raija.puustinen@hel.fi