(Poistunut julkaisusta)

Apulaisylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme apulaisylilääkärin tehtävään toiminnan lääketieteellisestä kehittämisestä ja johtamisesta kiinnostunutta psykiatrian erikoislääkäriä 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Idän psykiatria- ja päihdepoliklinikka toimii Vuosaaren Terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, vastaten Helsingin Itäisen alueen psykiatrisen erikoissairaanhoidon ja päihdehoidon palveluista. Vuosaaren lisäksi vastuualueeseen kuuluvat Laajasalon, Myllypuron, Kivikon ja Kontulan terveysasemat. Psykiatrian poliklinikan toiminnot on järjestetty häiriökohtaisiin psykoosi- ja mielialalinjoihin sekä arviointi/akuuttilinjaan. Poliklinikalla on kehitetty perustasolle suunnattavaa erikoissairaanhoidon konsultaatiotukea ja mm. perustettu liikkuva yleispsykiatrinen ja päihdehoidon konsultaatiotyöryhmä.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1848-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeudet psykiatrian erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen palvelujärjestelmän johtamis- ja kehittämistehtävistä.