Apulaisylilääkäri, uusi virka
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Apulaisylilääkäri, Ison Omenan terveysasema, uusi virka

Haluatko olla mukana näköalapaikalla edistämässä espoolaisten terveyttä ja hyvinvointia?
Ison Omenan terveysasema Matinkylässä on uudenlainen kauppakeskukseen sijoittuva terveysasema. Se vastaa noin 40000 asukaan palveluista laajennetuin aukioloajoin hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Tule apulaisylilääkäriksi terveysasemalle moderniin, innovatiiviseen Palvelutoriympäristöön. Kehitämme toimintaamme Espoon Sote -Timantin suuntaisesti, Palvelutorilupaukseen sitoutuen, moniammatillisesti ja asiakkaan tarpeeseen oikea-aikaisesti vastaten. Avoinna oleva virka on uusi ja jaat tehtävänkuvasi toisen apulaisylilääkärin kanssa kiinnostustesi ja vahvuuksiesi mukaisesti, sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon voi sisältyä, kiinnostuksesi mukaan, monipuolisen vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi myös esimerkiksi neuvolavastaanottoa, diabeteksen hoitoon paneutumista perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteisessä diabeteskeskuksessa tai kouluttajana toimimista. Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapamme. Panostamme lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.

Toimintamme ohjaavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys ja sujuvat monikanavaiset palvelupolut sekä henkilöstön työtyytyväisyys, johon kuuluu kannustava johtaminen, jatkuva oppiminen ja kehittämisen ilmapiiri. Lisäksi pidämme huolta siitä, että palvelumme ovat laadukkaita, turvallisia ja taloudellisia.

Tervetuloa iloiseen ja nuorekkaaseen sekä kehittämismyönteiseen ja hyvinvoivaan joukkoomme!


Työpaikan nimi: Ison Omenan terveysasema


Työaika: 38 h 15 min / viikko


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu erikoislääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan tutkintoa sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa hyvän suomen kielen hallinnan lisäksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot