Apulaisylilääkäri: kipupoliklinikka, Joensuu
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Apulaisylilääkäri: kipupoliklinikka, Joensuu (id3982)

TERVETULOA SIUN SOTELLE HOITAMAAN KIPUPOTILAITA!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo neljättä vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 15.2.2020 mennessä APULAISYLILÄÄKÄRIN virka, Kipupoliklinikka

Nykyisen kipupoliklinikan vastuulääkärimme jäädessä eläkkeelle haemme apulaisylilääkäriä jatkamaan poliklinikkatoimintamme johtamista ja koordinointia. Poliklinikka on osa anestesiologian ja tehohoidon klinikkaa. Apulaisylilääkärinä pääset kehittämään ja uudistamaan kroonisen kivunhoidon palveluja Pohjois-Karjalan alueelle.  Halutessasi voit työskennellä myös toiminnallisten häiriöiden parissa. 

Yksikössäsi toimii kokopäiväisesti kaksi kipuhoitajaa ja psykologi, joiden kanssa muodostatte poliklinikan ydintiimin.  Tämän lisäksi eri erikoisalojen osaajat ovat käytettävissäsi ja jakamassa vastuuta toiminnan sujuvuudesta. Tiimisi on erittäin motivoitunut kehittämään kanssasi jo ennestään hyvin toimivaa yksikköä. Yhteistyötä tehdään tiiviisti useiden eri toimijoiden, kuten sosiaalityön, fysioterapian ja toimintaterapian sekä psykiatrian asiantuntijoiden kanssa. Moniammatillisen kiputyöryhmä kokoukset ovat säännöllisiä. Esimieheltäsi ja koko anestesiologian ja tehohoidon klinikalta saat kollegiaalisen tuen sekä sparraajat yksikön kehittämiseen. Virkaan ei liity päivystysvelvollisuutta, mutta toki halutessasi erikoisalakohtainen päivystäminen järjestyy.

Tällä hetkellä Pohjois-Karjalan keskussairaalan anestesiologian ja tehohoidon klinikassa työskentelee 20 lääkäriä. Anestesiologin palveluja tarvitaan sairaalassamme vuosittain n. 14 500 kertaa. Kipupoliklinikka käyntejä on n. 2000 vuodessa. Uudet teho- ja tehovalvontaosasto sekä leikkaussalin heräämötilat on vasta otettu käyttöön. Sairaalassamme on edustettuna kaikki konservatiiviset ja operatiiviset erikoisalat avosydänkirurgiaa ja neurokirurgiaa lukuun ottamatta. Yhteistyö muiden erikoisalojen kanssa on mutkatonta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, kiinnostus kipupotilaiden laaja-alaisia ongelmia kohtaan sekä erikoislääkärin pätevyys soveltuvalta erikoisalalta. Hakijalta edellytetään hyvää yhteistyökykyä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön. 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaista. Siun sote on savuton työpaikka.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti. Autamme myös asunnon etsinnässä.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä, Ylilääkäri Sakari Syväoja sakari.syvaoja@siunsote.fi p. 013 330 3938

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.1.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Hakuaika alkaa: 08.01.2021 14:00Hakuaika päättyy: 15.02.2021 14:00

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414277
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu
  • Lisätietoja antaa: Ylilääkäri Sakari Syväoja sakari.syvaoja@siunsote.fi p. 013 330 3938