(Poistunut julkaisusta)

Apulaisylilääkäri, Espoon sairaalan ortogeriatrinen osasto
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi Espoon asiakaslähtöisessä ja innovatiivisessa toimintaympäristössä? Haemme apulaisylilääkäriä Espoon sairaalan ortogeriatriselle osastolle.

Työ ortogeriatrisella osastolla on monipuolista ja itsenäistä. Tehtävässä pääset kehittämään ortopedisen potilaan hoitoketjua yhdessä osaavien ammattilaistemme ja erikoissairaanhoidon kanssa. Toimit osaston seniorina ja tehtävääsi kuuluu keskeisesti erikoistuvien lääkäreiden ohjaaminen. Kollegiaalista tukea saat seniorikunnalta, johon kuuluu mm. 10 geriatria.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin sairaalakampuksella, ja yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Espoon sairaala avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalan viihtyisät ja modernit tilat on suunniteltu erityisesti kuntoutusta tukeviksi.

Ortogeriatrisella osastollamme on kohta kymmenen vuoden ajan toiminut lonkkaliukumäki, joka sisältää muun muassa yhdessä erikoisairaanhoidon asiantuntijoiden kanssa toteutettavan viikoittaisen ortopedin kierron - tehokkaassa hoitoketjussa kaikki ammattilaiset puhaltavat yhteen hiileen potilaan parhaaksi.

Työhön ei kuulu päivystämistä, mutta voit halutessasi tehdä kliinistä lisätyötä osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin.

Tarjoamme ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta- ja kulttuuriedun, edullisen pysäköintimahdollisuuden sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työn voit aloittaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 17.2.2020 mennessä.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.