Apulaisylilääkäri, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme apulaisylilääkäriä Espoon sairaalan infektio-osastolle.

Tule mukaan infektio-osaston osaavaan monialaiseen tiimiin!

Työsi osastolla on monipuolista ja itsenäistä. Tehtävässä pääset kehittämään potilaan hoitoa yhdessä osaavien ammattilaistemme ja erikoissairaanhoidon kanssa. Toimit osaston seniorina ja tehtävääsi kuuluu keskeisesti erikoistuvien lääkäreiden ohjaaminen. Kollegiaalista tukea saat seniorikunnalta, johon kuuluu mm. 10 geriatria.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin sairaalakampuksella, ja yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaala avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalan viihtyisät ja modernit tilat on suunniteltu erityisesti kuntoutusta tukeviksi. Infektio-osastolla on 60 potilaspaikkaa, jotka jakautuvat 4 eri pienryhmään. Jokaisella pienryhmällä on oma lääkäri. Apunasi on kokenut geriatri yhdessä pienryhmässä.

Infektio-osastolla hoidamme erilaisten pitkittyneiden infektioiden lisäksi sydän- ja keuhkosairauspotilaita sekä yleisgeriatrisia potilaita. Infektio-osastolla toimii tarvittaessa myös sairaalamme koronakohortti.

Työhön ei kuulu päivystämistä, mutta voit halutessasi tehdä kliinistä lisätyötä osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin.

Tarjoamme ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta-, kulttuuriedun ja hierontaedun, edullisen pysäköintimahdollisuuden sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työn voit aloittaa 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 7.12.2021 mennessä.

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:
- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto
- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto
- Kotisairaala
- Liikkuva sairaala LiiSa
- Kotiutustiimi
- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Meistä löydät lisätietoa https://www.espoo.fi/ESPOONSAIRAALA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot