(Poistunut julkaisusta)

Apulaisylilääkäri, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Haluatko edistää ikääntyneiden hoitoa ja kuntoutusta asiakaslähtöisessä ympäristössä? Espoon sairaala hakee apulaispulaisylilääkäriä Espoon sairaalan haavanhoito- ja psykogeriatriselle osastolle.

Työ osastolla on monipuolista ja itsenäistä. Tehtävässä pääset kehittämään sekä haavapotilaan että psykogeriatrisen potilaan hoitoketjua yhdessä osaavien ammattilaistemme ja erikoissairaanhoidon kanssa. Toimit osaston seniorina ja tehtävääsi kuuluu keskeisesti erikoistuvien lääkäreiden ohjaaminen. Kollegiaalista tukea saat seniorikunnalta, johon kuuluu mm. 10 geriatria.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin sairaalakampuksella, ja yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Espoon sairaala avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalan viihtyisät ja modernit tilat on suunniteltu erityisesti kuntoutusta tukeviksi.

Haavaosastolla (30 ss) toimii erikoissairanhoidon ammattilaisten vetämä moniammatillinen haavakierto kerran viikossa. Siihen osallistuvat osaston ammattilaisten lisäksi HUSin verisuonikirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkärit sekä ihotautilääkäri. Päivittäiseen työhön saat tukea Espoon sairaalan omalta haavahoitajaltamme. Psykogeriatrian pienryhmässä (15 ss) kiertää HUSin geropsykiatri kerran viikossa.

Työhön ei kuulu päivystämistä, mutta voit halutessasi tehdä kliinistä lisätyötä osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin.

Tarjoamme ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta- ja kulttuuriedun, edullisen pysäköintimahdollisuuden sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työn voit aloittaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 28.8.2020 mennessä.

Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Lisäksi edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.