(Poistunut julkaisusta)

Apulaistyönjohtajat/tekniikan harjoittelijat kesätyö
Tampereen Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj.euroa ja vakituisen henkilöstön määrä yli 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.

Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä. 

Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä.

Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen kaupunkikuvaan. Voit olla etsimämme henkilö, jos pyrit aina sujuvaan työhön ja suunnitelmalliseen lopputulokseen, työskentelyäsi siivittää aikaansaamisen ilo ja saat energiaa yhteistyöstä.

Haemme nyt 

apulaistyönjohtajia (tekniikan ala, viherala) ja tekniikan harjoittelijoita (paikkatietopalvelut) kesätyöhön. 

Apulaistyönjohtajan tehtäviä on tarjolla viheralueiden kunnossapitotöissä, katujen, viheralueiden ja verkostojen rakentamiseen liittyvissä tehtävissä, liikennemerkkitoimistossa, asfaltinvalvonnassa ja korjaamopalveluissa. Apulaistyönjohtajan tehtäviin kuuluvat työnjohto- ja toimistotehtävät. Tehtäviin haetaan tekniikan- ja viheralan korkeakouluopiskelijoita, esim. AMK-opiskelija, insinööri/rakennusmestari/hortonomi. 

Tekniikan harjoittelijan tehtävät ovat paikkatietopalveluissa ja tehtäviin kuuluvat maastomittaustyöt ja maaperätutkimukset. 

Tehtäviin vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti. Työ ajoittuu välille 3.5.-27.8.2021.

Oletko elämäniloinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva somettaja? Muista kertoa hakemuksessasi myös siitä, sillä osalle kesätyöntekijöistä tarjoamme mahdollisuutta osallistua Tampereen Infran tunnetuksi tekemiseen somettamalla töiden lomassa kesätöiden sujumisesta, infralaisuudesta, omista ja työkavereiden kommelluksista, tamperelaisuudesta, Tampereen hienoudesta yms.  

Tehtäviin haetaan Kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/apulaistyonjohtajat-tekniikan-harjoittelijat-kesatyo-infra-01-1-21/

Hakuaika päättyy 28.2.2021 klo 23:59. Lisätietoa hakemisesta Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!