(Poistunut julkaisusta)

Apulaistarkastaja
Patentti- ja rekisterihallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haemme vakinaiseen virkaan apulaistarkastajaa 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Apulaistarkastajan tehtäviin kuuluu Patentit ja tavaramerkit -tulosalueen sähköisten kuulutusjulkaisujen laatiminen sekä patentti- ja hyödyllisyysmallihakemusten juridisten muotoseikkojen tarkastaminen. Lisäksi apulaistarkastajan tehtäviin kuuluu muita Patentit ja tavaramerkit –tulosalueen toimistotehtäviä tai avustavia tehtäviä.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa alempi ammattikorkeakoulututkinto, kuten oikeudelliseen osaamiseen suuntautunut tradenomin koulutus. Molempien kotimaisten kielten taidon ohella tehtävässä tarvitaan hyvää englannin taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Muu kielitaito luetaan hakijalle eduksi. Hakijalle on myös eduksi aiempi työkokemus toimistotehtävistä, hyvät tietotekniset valmiudet ja MS Office -ohjelmien osaaminen. Arvostamme järjestelmällistä, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tapaa toimia.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy PRH:n palkkausjärjestelmän mukaisesti. Apulaistarkastajan tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 8 (2222 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. PRH:ssa on käytössä tulospalkkiojärjestelmä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esimies Sara Brusila-Lindroos (puh. 029 5095736). Tietoa PRH:sta on saatavissa myös viraston verkkosivuilta www.prh.fi.

Liity asiantuntevaan ja tehokkaaseen joukkoomme – lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 14.8.2018!