(Poistunut julkaisusta)

Apulaisrehtori / Tammerkosken lukio
Tammerkosken lukio

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukiokoulutuksen kokonaisuus sisältää sekä nuorten että aikuisten lukiokoulutuksen, oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetuksen sekä lukioon valmentavan koulutuksen. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Tampereen kaupungin lukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia opetussuunnitelmallisia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka, Eurooppa-linja ja viestintälinja sekä syksyllä 2021 aloittava skeittilinja. Tutkintoon tähtääviä opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan noin 300.

Tammerkosken lukiolla on Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä kuvataide ja design -erityistehtävä. Tammerkosken lukio on myös laaja ja vetovoimainen yleislukio. Opiskelijamäärä on kaikkiaan noin 750 ja se kasvaa edelleen, opettajia on noin 50.

Haemme apulaisrehtoria vakituiseen virkaan. Apulaisrehtori toimii rehtorin työparina ja lukion kehittämisryhmän jäsenenä. Tehtävät koostuvat mm. erilaisista suunnittelu-, valmistelu- ja koordinaatiotehtävistä. Valittavan henkilön osaamisprofiili määrittää työtehtävät tarkemmin. Yleisesti tehtäviin ovat sisältyneet mm. kurssitarjottimen ja työ- sekä valvontajärjestysten laadinta sekä koulun opiskeluhuollon
johtaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksessa 986/1998 2 § säädetty kelpoisuus (rehtorin kelpoisuus).

Eduksi luetaan lukiokoulutuksen hyvä tuntemus ja kokemus sekä opettajan tehtävistä että opetusalan esimiestehtävistä tai opetusalan itsenäisistä vastuutehtävistä (tiiminvetäjä, projektiosaaminen etenkin kansainvälisissä hankkeissa tms.) sekä hyvät ICT-taidot ja englannin kielen taito.

Palvelussuhde alkaa 1.8.2021.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Matti Hännikäinen, puh. 050 346 6492, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Matti Hännikäinen, puh. 050 346 6492, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.