Apulaisravintolapäällikkö
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme nyt Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseviin pääkonttorikohteisiimme kahta APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ!

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.

Tehtävässä toimit kolmen talon kokonaisuudessa ravintolatoimenpäällikön oikeana kätenä ja keskityt kehittämään toimintaa sekä vastaat päivittäisestä operatiivisesta liiketoiminnasta. Olet nopea löytämään ratkaisua muuttuvissa tilanteissa, ja erinomainen asiakaspalvelukokemus toteutuu myös kiireessä. Johdat tiimiä omalla esimerkillä onnistumaan erinomaisessa asiakaspalvelussa sekä huolehdit hyvästä tiimihengestä. Henkilöstön johtaminen ja työntekijä resursointi kolmen ravintolan välillä kuuluu olennaisena osana tehtävääsi.  Luot palveluhenkisellä asenteellasi asiakkaille unohtumattoman elämyksen – huolehdit vieraista heidän koko käyntinsä ajan, aina vastaanottamisesta päivän päättymiseen asti.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Pääsääntöisesti työaika sijoittuu arkipäiville ja päivävuoroon, mutta työvuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin lyhyelläkin varoitusajalla.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisesta työtehtävästä ja esimiehenä työskentelystä vähintään viiden vuoden ajalta. Ravintoloissamme on anniskeluoikeudet, joten tarvitset anniskelupassin. Tehtävässä tarvitset erinomaisten organisointitaitojen lisäksi asiakaspalvelutaitoja, ja kykyä johtaa esimerkilläsi koko palvelutiimiä ylittämään itsensä ja asiakkaan odotukset joka päivä. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja viestintä on vahvuutesi, mutta ymmärrät myös tulos- sekä kannattavuuslaskelmia. Palvelemme kansainvälisiä asiakkaita, ja tehtävässä menestyminen edellyttääkin sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin kielen sekä muun kielitaidon luemme eduksesi. Tehtävässä tarvitset myös tietoteknisiä taitoja – erityisesti arvostamme Excel-osaamista sekä kokemusta av-laitteista. 

Oletko sinä etsimämme apulaisravintolapäällikkö? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 17.6.2021. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot