(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus?

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.Etsimme nyt uuteen asiakaskohteeseemme ammattitaitoista APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin Pitäjänmäkeen!

Tehtävässä vastaat päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta sekä asiakasyhteydenpidosta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteessa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti sekä raportoit tehtävässä Customer Experience Managerille. Työhösi sisältyy myös tarjoilutilausten koordinointia ja laskutusta. Ideoit yhdessä tiimisi kanssa unohtumattomia asiakaskokemuksia, osallistut palvelun ja tuotteistuksen kehittämiseen sekä inspiroidut uusista trendeistä ja toimintamalleista.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä, mutta toivomme sinulta tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta ravintola-alan työnjohdollista koulutusta (esimerkiksi esimiehen erikoisammattitutkinto, restonomi tai tradenomi). Lisäksi toivomme sinulla olevan vähintään 5 vuoden kokemus ravintolan suorittavista työtehtävistä sekä mielellään kokemusta esimiestehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen anniskeluravintolasta, henkilöstöravintolatoiminnan ja kahvilan palveluiden tuntemuksen sekä kokemuksen kokous-, edustus- ja juhlapalvelutoiminnasta. Lisäksi toivomme sinun hallitsevan erilaisia IT-järjestelmiä sekä sujuvan suomen ja englannin kielen taidon.

Viihdyt tehtävässä jos olet ulospäinsuuntautunut, organisointikykyinen sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen tiimipelaaja. Sinulla on erinomaiset henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaidot. Olet reipas ja joustava, etkä pelkää hypätä tarvittaessa tehtävään kuin tehtävään työkaveria ja koko tiimiä auttaaksesi. Nautit esimiestyöstä ja työympäristöstä, missä jokainen päivä on erilainen. Sinulla on hygienia- sekä anniskelupassi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Me ISS:llä pidämme huolta hyvinvoinnistasi ja tarjoamme kehittymismahdollisuuksia niin urakierron kuin koulutustenkin muodossa. Tule osaksi tiimiä, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 7.8.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -