(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsimme apulaisravintolapäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Orionin omaan henkilöstöravintolaan 5.8.2019-31.3.2020 väliselle ajalle (opintovapaan sijaisuus). Olet isossa roolissa luotsaamassa 10 henkilön tiimin onnistumista päivittäisessä asiakaspalvelussa osallistumalla ja ohjaamalla ravintola-alan ammattilaisia. Keskeisiä tehtäviäsi ovat lounasruokalistan suunnittelu ja laatiminen, reseptiikan ideointi ja tekeminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. tarvehankinnoista huolehtiminen, laadusta vastaaminen ja tarvittaessa toimintaohjeiden antaminen sekä omavalvonta. Et pelkää fyysistä työtä, sillä osallistut itsekin tarpeen vaatiessa henkilöstöravintolan kaikkiin töihin sekä tavaran purkuun päivittäin. Raportoit ravintolapäällikölle, jota tarvittaessa myös sijaistat. Työ on pääosin päivätyötä, edustustilaisuuksia on myös iltaisin. Toivomme, että pystyt aloittamaan työt viimeistään 24.6. (henkilöstöravintola on kiinni viikot 28-31).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn sekä hyvän perehdytyksen. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Tutustu tästä tarkemmin arvoihimme.

Sinulla on aito kiinnostus palvella asiakkaitamme hyvin ja olla mukana kehittämässä henkilöstöravintolamme toimintaa. Tartut rohkeasti uusiin asioihin, olet innostava ja yhteistyön kautta asioihin vaikuttava. Työskentelytavoiltasi olet tilanteen mukaan joustava, järjestelmällinen ja ratkaisuhakuinen organisaattori, jonka vahvuuksiin kuuluvat myös hyvät asiakaspalvelu-, neuvottelu- ja esimiestaidot. Jamix ruokatuotanto-ohjelman (tai vastaavan) osaaminen katsotaan eduksi. Osaamisesi perustuu ravintola-alan koulutukseen (esim. restonomi). Sinulla on hyvät it-taidot, esimieskokemusta sekä tarjoilu- ja edustusosaamista. Tarvittaessa palvelet asiakkaita myös englannin kielellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta henkilöstöravintolatyöstä.

Oletko valmis uusiin haasteisiin? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tiedustelut: ravintolapäällikkö Sari Jokela, puh. 050 966 4916 (arkisin klo 13.00-14.00)