(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haluatko töihin monien mahdollisuuksien taloon?


Etsimme nyt APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin Vallilaan finanssialan yritykseen 40 hengen tiimiin. Tarjoamamme palvelut sisältävät lounasravintolan, kokous- ja edustustarjoilut sekä kahvilapalvelut.


Apulaisravintolapäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä ja keskityt päivittäiseen operatiiviseen liiketoimintaan edustuksen, myyntipalvelujen sekä myynnin prosessien osalta. Toivommekin sinulta kokemusta myynnin kehittämisestä sekä aitoa kiinnostusta edustusliiketoimintaa kohtaan. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä, mutta vuoroja on satunnaisesti myös viikonloppuisin, sillä edustuksen esimiehenä vastaat tilaisuuksista ja niiden toteuttamisesta. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, kuten AMK restonomi, JET tai riittävä työn kautta hankittu osaaminen, ja lisäksi min. 5 vuoden kokemus esimies- ja suorittavista tehtävistä. Olet henkilöstöjohtamisen kameleontti, liiketoiminnan numerot ovat sinulle tuttuja ja haluat kehittää asiakkuutta ja asiakaspalvelua. Sinulla on itsenäinen työote, positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan. Tarvitset sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito katsotaan eduksesi. Esimiehenä toimiessasi tarvitset TES-tuntemusta, työvuorosuunnittelun osaamista, katelaskennan perusteita sekä Office ja muita IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää ravintolan toimintaa. Tehtävässä saat ison organisaation tuen taaksesi ja mahdollisuuden kehittää myös itseäsi ja osaamistasi.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018.

ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-