(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteiden jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa.
Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.

Haemme nyt luotettavaa ja idearikasta APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ asiakaskohteeseemme Lahteen.

Vastuullasi on ravintolapäällikön avustavat tehtävät kuten tavarantilaukset, varastonhallinta, keittiön järjestyksestä ja toimivuudesta vastaaminen, työntekijöiden ohjaaminen ja opastaminen, omavalvonta ja lisäksi päivittäinen tarjoiluun painottuva työ.

Työ alkaa heinäkuussa 2018. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-20 välillä, mutta toisinaan saattaa olla jaksottaisia ilta- ja viikonlopputöitä asiakkaan tilaisuuksista riippuen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta ravintola-alan työnjohdollista koulutusta (esim. suurtalousesimies). Lisäksi toivomme sinulla olevan vähintään 5 vuoden kokemus ravintolan suorittavista työtehtävistä sekä mielellään kokemusta esimiestehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen anniskeluravintolasta, henkilöstöravintolatoiminnan ja kahvilan palveluiden tuntemuksen sekä kokemuksen kokous-, edustus- ja juhlapalvelutoiminnasta. Lisäksi toivomme sinun hallitsevan erilaisia IT-järjestelmiä sekä sujuvan suomen ja englannin kielen taidon.

Viihdyt tehtävässä jos olet ulospäinsuuntautunut, organisointikykyinen sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen tiimipelaaja. Osaat organisoida tehokkaasti keittiön töitä sekä olet reipas ja joustava. Nautit esimiestyöstä ja työympäristöstä, missä jokainen päivä on erilainen. Sinulla on hygienia- sekä anniskelupassi ja taustasi on nuhteeton. Katsomme eduksesi työturvallisuus- sekä ensiapukortit.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.4.2017 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Birgitta Tunttunen (puh. +358405215418) arkisin klo 8-16 välillä. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.