(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Hei, sinä iloisen palvelun ammattilainen! Omaatko jo jonkin verran esimieskokemusta ja haluat edetä urallasi? Ovatko asiakaspalvelu ja sen kehittäminen sinulle sydämenasioita? Jos vastasit kyllä, sinä voisit olla meidän tuleva apulaisravintolapäällikkö!

Haemme siis esimiestiimiimme vahvistusta apulaisravintolapäällikön tehtävään Helsingin päärautatieaseman Hesburgeriin. Tulet toimimaan ravintolapäällikön oikeana kätenä ja luotsaamaan tiimiämme yhä parempiin suorituksiin.

Odotamme, että pystyt toimimaan kiireessä ja paineen alla. Olet joustava ja kykenet tekemään itsenäisiä ratkaisuja sekä kantamaan vastuuta. Et kaihda hankaliakaan tilanteita, vaan näet ne enemmänkin mahdollisuutena loistaa.

Tuntimäärät ovat sovittavissa välille 70-112,5h / 3 viikkoa, eli töitä on tarjolla niin osa-aikaisesti, kuin ihan täysipäiväiselle tekijälle. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuoroihin ravintolamme aukioloaikoina, joten olethan valmis työskentelemään myös myöhäisissä ilta- ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin. Suljemme ravintolamme viikonpäivästä riippuen klo 24:n ja 02:n välillä.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset kehittämään itseäsi ja työtäsi. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien äärellä Helsingin päärautatieasemalla. Avecra Oy on osa VR Groupia, joten työntekijämme saavat nauttia suuren konsernin henkilöstöeduista, kuten esimerkiksi alennuksista kotimaan junaliikenteessä ja liikunta-/kulttuurituesta.

Työt alkavat keväällä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat 8.-21.2. välisenä aikana apulaisravintolapäällikkö Heidi Säynevirta (heidi.saynevirta@avecra.fi) ja 21.2. eteenpäin ravintolapäällikkö Hanna-Kaisa Hartikainen (hanna-kaisa.hartikainen@avecra.fi)

Jätäthän hakemuksesi 28.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 450 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.