(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö, Valimo, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen innovatiivista

APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Helsingin Valimoon.

Apulaisravintolapäällikkönä vastaat päivittäisen työn organisoinnista ja resursoinnista sekä asiakasyhteydenpidosta. Yhdessä tiimisi kanssa vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta. Ideoit unohtumattomia asiakaskokemuksia, osallistut palvelun ja tuotteistuksen kehittämiseen sekä seuraat alan uusia trendejä ja toimintamalleja.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä.


Edellytämme sinulta

-Ravintola-alan tunnuslukujen osaamista
-Ohjaavaa ja tukevaa tiimityöskentelyä
-Aiempaa kokemusta esimiestehtävistä
-Organisointikykyä
-Hyviä henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle

-Ison ja kansainvälisen yrityksen tuen ja edut
-Mielenkiintoisen työn ja asiantuntevan tiimin
-Hyvät kehittymismahdollisuudet


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemuksesi huolellisesti jo tänään!


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi