Apulaisravintolapäällikkö, Särkänlinna, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Historiallisessa saarilinnakkeessa sijaitsevassa Ravintola Särkänlinnassa vietät merellisessä miljöössä ikimuistoiset häät, rapujuhlat tai muut kesäiset tilaisuudet. Särkänlinnan ruokatarjonta perustuu suomalais-ranskalaiseen perinteeseen, mutta vaikutteita on haettu myös venäläisestä keittiöstä.

Etsimme nyt kesätiimiimme ammattitaitoista APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ tai HOVIMESTARIA!

Sinulta löytyy jo kokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä esimerkiksi hovimestarin roolista, hallitset isommat ja pienemmät tilaisuudet ja kannat vastuun työstäsi. Haluat johtaa tiimiäsi esimerkillä ja hurmaat sekä asiakkaamme että työntekijämme.

Työtehtävät alkavat huhtikuun lopussa ja kestävät keskimäärin syyskuun loppuun asti. Palkkauksesta ja tunneista voimme neuvotella. Kerrothan meille mikä sopisi sinulle!


Edellytämme sinulta

- kokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä
- paineensietokykyä ja kykyä hallita kokonaisuuksia
- asiakaslähtöisyyttä
- sitoutumista kesään 2019


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden päästä näyttämään taitosi
- mukavan tiimin ja monipuolisen työnkuvan
- kesätyöt upeissa merimaisemissa
- monipuoliset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Kiinnostaisiko kesä meren äärellä? Oletko sinä etsimämme ravintola-alan ammattilainen? Lähetä meille siinä tapauksessa huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si hakulinkin kautta ja varmista oma paikkasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1258212
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki