(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö Rax Buffet, Tornio
Rax Buffet Tornio

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Oletko toimelias tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen? Haluatko päästä aidosti vaikuttamaan omalla toiminnallasi asiakkaan palvelukokemukseen? Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt Rax Buffet Tornioon

APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Menestyksen avaimet:

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja jo äidinmaidossa saatua Kyllä onnistuu -asennetta! Apulaisravintolapäällikön tehtävässä menestyäksesi, ravintola- tai palvelualan kokemus katsotaan eduksi, lisäksi arvostamme keittiökokemusta. Muodollista pätevyyttä enemmän arvostamme kuitenkin, raudanlujaa asennetta, tarttuvaa energisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä.

Sinua ajaa vahva halu kehittää esimiestaitojasi ja työskentelet sujuvasti sekä ryhmässä että itsenäisesti, sillä työ sisältää myös paljon yksintyöskentelyä. Apulaisravintolapäälliköltä edellytämme aiempaa esimieskokemusta sekä puhuttua ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. Esimiesroolissa saat mahdollisuuden oppia laajemmin ravintolan esimiehen tehtäviä sekä hankit hyviä taitoja tulevaisuuttasi varten. Lisäksi pakettiin sisältyy Suomen johtaviin kuuluvan ravintola-alan toimijan erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on vakituinen vähimmäistuntimääräsi ollessa 90 h/3 vkossa. Työaika on pääsääntöisesti välillä 9:00-20:15. Töiden toivottu aloituspäivä on mahdollisimman pian, mutta tämä on totta kai sovittavissa. Palkkaus oman työkokemuksesi mukaan sovittavissa.

Vastuualueesi:

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt kassatyöskentelystä keittiötehtäviin sekä ravintolasalin siisteydestä huolehtimiseen. Työnkuvaasi kuuluu ruokien, pizzoista salaatteihin ja jälkiruokiin, valmistaminen.

Työvuorossa tehtäväsi on, esimerkin omaisesti, pitää huolta asiakkaidesi tyytyväisyydestä sekä tiimisi ystävällisestä palvelualttiudesta. Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa tuoretta ja hyvää ruokaa ja ravintola on kutsuva ja siisti. Parhaimmillaan pääset vastaamaan koko ravintolan toiminnasta esimiehesi poissa ollessa: toimenkuvaasi kuuluvat näin ollen ravintolapäällikköä avustavat esimiestyöt.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana http://www.rax.fi/toihin-raxiin ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!