(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö RAX Buffet Ideapark Oulu
Rax Buffet Ideapark Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Oletko ravintola-alan ammattilainen, joka kaipaa vielä hieman kokemusta ennen ravintolapäällikön saappaisiin astumista? Haluatko työn jossa saat mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena ja edetä urallasi?

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin? Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä, tsempaten työkaveritkin huippusuorituksiin?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme apulaisravintolapäällikkö Rax Buffet Ideaparkiin Ouluun!

Vastuualueesi

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt. Huolehdit kokonaisvaltaisesti hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta: Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa tuoretta ja hyvää ruokaa, ravintola on siisti ja kutsuva sekä henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Suurin osa työstä työstäsi painottuu ruoan valmistamiseen ja asiakaspalveluun. Meillä laitetaan oikeasti ruokaa: pizzoista salaatteihin ja jälkiruokiin. Esimiehenä vastaat ravintolan toimintojen sujuvuudesta myös toimiston puolella: miehityksen optimointi, tilitysten hoitaminen, tilaukset ja inventaariot ovat sinulle myös osa työpäivää.

Menestyksen avaimet

Haemme tehtävään toimeen tarttuvaa ravintola-alan osaajaa, keittiö- ja asiakaspalvelutyöhön innokkaasti asennoituvaa henkilöä, joka haluaa kehittää osaamistaan ja rakentaa urapolkuaan esimiestehtävissä.

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja ”kyllä onnistuu” -asennetta. Apulaisravintolapäälliköltä edellytämme kokemusta ravintola-alalta, hygieniapassia ja anniskelupassia. Katsomme eduksesi, jos olet jo ehtinyt kerryttää kokemustasi esimiehenä toimimisesta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä perehdytämme tehtävään hyvin.

Kaikista eniten arvostamme positiivista raudanlujaa asennetta, energisyyttä sekä yrittäjähenkisyyttä. Et pelkää ottaa tilannetta haltuun ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä haastavaa ja palkitsevaa työtä loistavan työporukan kanssa. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Apulaisravintolapäällikön työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen (90h/3vko). Työn aloitus mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 15.9.2019 oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana http://www.rax.fi/toihin-raxiin ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.barona.fi/restel Edellytykset työnsaannille:

Hygieniapassi

Anniskelupassi

Salmonellatodistus

Eduksi luettavat asiat:

Aikaisempaa kokemusta alalta

Alalle soveltuva koulutus