Apulaisravintolapäällikkö, Kotipizza Nokia
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

ONKO SINULLA SELKEÄT TAVOITTEET TYÖURALLESI? HALUAT TOIMIA JA KEHITTYÄ JOHTAJANA? KENTIES SINULLA LÖYTYY NÄKEMYSTÄ JOHTAMISTYÖHÖN? KAIPAAT TULOSVASTUULLISUUTTA? HALUATKO OSAKSI  HUIPPUJENGIÄ VASTUULLISEEN ASEMAAN JA OLLA ENNENKAIKKEA ETURINTAMASSA RAKENTAMASSA HUIPPUUNSA VIRITETTYÄ JA HYVINVOIVAA TYÖYHTEISÖÄ ESIMIESASEMASSA?

TULIT JUURI OIKEAAN PAIKKAAN!

Etsimme tiimiimme positiivisellä "can-do" elämänasenteella varustettuja huippuyksilöitä vastuulliseen asemaan rakentamaan ja johtamaan huippuunsa viritettyä ja hyvinvoivaa työyhteisöä sekä yksilöitä. 

Jos tiimissä esimerkkinä työskentely sekä asiakaskokemuksen tuottaminen ja näiden johtaminen saa flow'n virtaamaan ja sosiaalisen liekin syttymään ja haluat työskennellä vastuullisessa asemassa, meillä voisi olla paikka juuri sinulle. Ravintolapäällikkönä toimit hyvin vastuullisessa ja itsenäisessä asemassa - sinulta odotetaan mm. päättäväisyyttä, tavoitteiden asettamista sekä näiden seuraamista ja johtamista, tuloksentekokykyä sekä näkemystä johtamiseen ja toimeenpanokykyä. Toimit vahvassa yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa Nokialla vastaten täysin itsenäisesti vastuullasi olevasta yksilöstä/ravintolasta. Sovitte tarkemman työnjaon keskenänne ravintolapäällikön kanssa ja vastaatte yhteisvastuullisesti vastuullenne osoitetuista ja sovituista ravintoloista. Vastaatte toiminnasta ja tuloksista yhdessä yrityksen ravintolatoimenjohtajalle sekä toimitusjohtalle.

Aikaisempi kokemus ja vahva ymmärrys ravintola-alasta on tässä työssä välttämättömyys – etsimme ensisijaisesti henkilöä kuka on aikaisemmin toiminut esimiesasemassa ja ymmärtää toimen tulosvastuullisen aseman.

Aloitus: Kesä-/Heinäkuu 2021

Tarjolla oleva työ: Apulaisravintolapäällikkö (vakituinen kk-palkka)

Palkkaus: MaraTes (palkkaryhmä 4) / Sopimuksen mukaan

Rekrytoinnin eteneminen: 1. Tapaaminen Nokian ravintoloiden ravintolapäällikön kanssa 2. Tapaaminen ravintolatoimenjohtajan kanssa (joko samalla tai eri kertaa ravintolapäällikön kanssa 3. Tapaaminen toimitusjohtajan kanssa 4. Lopullinen rekrytointipäätös.

Arvostamme:

-    Päättäväisyyttä ja pitkäjänteisyyttä

-    "Can-do" asenne on yleistyökalusi elämään

-   Ymmärrystä ja näkemystä esimiestyöhön (vastuut & velvollisuudet)

-    Empatiakykyä (ymmärrät sanonnan "ryhmä on juuri niin vahva kuin sen heikoin lenkki" tarkoituksen)

-    halua kehittyä

-    hyviä asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä

Vaadimme:

-    Tulosvastuullisuutta ja/tai ymmärrystä tulosvastuullisena toimimisesta

-    Valmentajan asennetta

-    B-kortti ja ajokokemusta

-    Hygieniapassi (kerkiät suorittaa myös aloituksen jälkeen)

-    Anniskelupassi (kerkiät suorittaa myös aloituksen jälkeen)

Tarjoamme sinulle:

-    loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet (teemme tiivistä työtä eri oppilaitosten kanssa)

-    mahdollisuuden oppia ja kehittää itseään universaaleilla taidoilla (panostamme todella paljon ammattimaisen johtamisen-, myynnin-, asiakaspalvelun ja työympäristön rakentamiseen sekä kehittämiseen)

-    mahdollisuuden oppia ja työskennellä yhden Suomen tunnetuimman brändin kanssa

-    loistavan työpaikan ja työkaverit

Sijainti: Rekrytoimme ensisijaisesti Nokian Välimäenkadun ravintolaan. Sijoituspaikka voi olla myös Nokia K-Citymarket ravintolamme. Lopullinen sijoituspaikka/työnjako tapahtuu yhdessä ravintolapäällikön kannsa.

-    Kotipizza Nokia, Välimäenkatu 12, 37120 NOKIA

-    Kotipizza Nokia (K-Citymarket), Nuijamiestentie 5, 37120 NOKIA

Laita hakemuksesi pikaisesti tämän sivun kautta. Hakemuksia käsitellään jo haun aikana.

Lisätiedot & kyselyt

Pauliina Myllynen
Asiakkuuspäällikkö, Eezy Henkilöstöpalvelut Oyj
044 794 9929 
pauliina.myllynen@eezy.fi 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463427
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi