(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö Kiiminkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Haemme ammattitaitoista APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Kiimingin alueen asiakkuuteemme johtamaan monipuolisen keskuskeittiön toimintaa.

Apulaisravintolapäällikkönä johdat monitoimikeittiön tuotantoa ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Vastaat toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä raaka-aineiden tilauksista. Tehtävänkuvaasi kuuluu makuelämysten luominen asiakkaille. Valmistat tiimisi kanssa monipuolisilla tuotantotavoilla päivittäin n. 3500 annosta maistuvia ja terveellisiä aterioita Kiimingin päiväkoteihin, kouluille, hoivalaitoksiin ja henkilöstöruokailuun sekä herkullista tarjottavaa erilaisiin tilaisuuksiin. Raportoit tehtävässä palvelupäällikölle jonka kanssa teet päivittäistä yhteistyötä.

Toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä omalle asiakaslähtöisesti operoivalle keittiötiimillesi. Vastaat ruokatuotteen tulokselliseen toiminnan suunnittelusta ja työn päivittäisestä johtamisesta ja toteuttamisesta. Olet päämäärätietoinen toiminnankehittäjä ja ylläpitäjä tehden tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta ja koordinoit tuotannon sujuvuutta ja laatua sekä huolehdit työsuojelusta ja omavalvonnasta. Opastat ja perehdytät monitoimikeittiön ja palvelukeittiöiden henkilökuntaa. Osallistut omalta osaltasi sekä käytännön työntekoon, että asiakasyhteistyöhön. Olet asioiden taitava junailija ja nautit itsenäisestä ja tulosvastuullisesta työroolista.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään 5 vuotta kokemusta esimiestehtävistä sekä hyvät henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaidot, sekä vahvaa näyttöä palvelujen tuloksekkaasta johtamisesta. Sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa ja kykyä kehittää itsenäisesti palvelutuotantoa sekä laadullisesti, että taloudellisesti. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus; esimerkiksi restonomi, suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinto tai muu alan työnjohdollinen tutkinto. Työskentelytyylisi on asiakaslähtöinen ja aktiivinen ja työskentelet mielelläsi ihmisten parissa. Haluat kehittyä alalla ja olla omalta osaltasi edistämässä julkisten ruokailupalvelujen imagoa. Sinulla on kokemusta tuotannon suunnittelusta erilaisten sähköisten järjestelmien (aromi ja Jamix) avulla ja hyvät ATK-taidot.

Edellytämme kokemusta julkisista ruokailupalveluista ja keskuskeittiötoiminnan sekä cook- and -chill ja kylmävalmistusmenetelmien tuntemusta. Kokemus lounasruokailuista sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta tia osoitteessa www.iss.fi ja liity osaavaan joukkoomme. Hakuaika tehtävään päättyy 27.6.2018.