(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö henkilöstöravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme nyt APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ avaamaan uutta henkilöstöravintolaa avainasiakkaamme toimitiloihin Helsingin ydinkeskustaan.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meille on tärkeää, että ravintoloissamme viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijätkin. Ruoka valmistetaan paikan päällä tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja lämminhenkiseen läsnäoloon.


Tehtävässä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä ja keskityt päivittäiseen operatiiviseen liiketoimintaan. Tarjoamme rakennuksessa työskenteleville hyvän startin päivään aamupalan muodossa, työpäivän tärkeimmän hengähdystauon lounaan merkeissä, houkuttelevia kahvilatuotteita henkilökohtaisen palvelun kera sekä korkeatasoiset edustus- ja kokoustarjoilut. Pääsääntöisesti työaika sijoittuu arkipäiville ja päivävuoroon, mutta työvuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin. 


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu vastaava osaaminen. Tehtävässä tarvitset erinomaisten organisointitaitojen lisäksi asiakaspalvelutaitoja ja kykyä johtaa esimerkilläsi koko palvelutiimiä ylittämään itsensä ja asiakkaan odotukset joka päivä. Tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa sekä ajantasaiset IT-taidot ja kykyä omaksua uusia työtapoja ja järjestelmiä. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää ravintolan toiminnan lisäksi itseäsi ja osaamistasi.Tutustu täällä Millaan, joka kertoo työstään vuoropäällikkönä ISS Palveluilla.  

Onko tässä mahdollisuus, jota olet odottanut? Älä jää odottamaan, vaan täytä hakemuksesi heti osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 10.11.2019.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -