(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö, BURGER KING® Iso Omena, Espoo
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
TASTE IS KING!

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.

Restel Fast Food Oy toi neljä vuotta sitten kansainvälisen hampurilaisketjun Suomeen. Olemme rakentamassa valtakunnan kattavaa verkostoa, jonka 42 ensimmäistä ravintolaa on jo avattu eikä #Kingijengin vauhti tästä hidastu!

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.


APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Nyt on paikka auki, sillä etsimme Espoon kauppakeskus Iso Omenan BURGER KING® ravintolaan ammattitaitoista apulaisravintolapäällikköä, jakamaan vastuuta ravintolapäällikön kanssa.

Tarjoamme Sinulle seitsemän viikon apulaisravintolapäällikön koulutuksen, joka avaa ovet BURGER KING®in kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Jos olet valmis haastamaan itsesi, tarjoamme sinulle väylän urakehitykseen sekä joustavat työskentelymahdollisuudet.


#Millainen on Kingi apulaisravintolapäällikkö?

Sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta ravintola-alalta sekä näkemystä mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Haluat päästä näyttämään osaamistasi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja olet tarkkana ja sitoutuneena päällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan konseptista ja johdat tiimisi tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.

Osaat antaa palautetta rakentavasti sekä ohjata ja kannustaa työntekijöitä ja vuoropäälliköitä oikeaan suuntaan. Huolehdit alaisten ja esimiehen välisestä tiedonkulusta. Lisäksi otat vuorossasi aina vastuun siitä, että lait ja asetukset, työehtosopimukset sekä muut työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat noudatetuiksi. Apulaisravintolapäällikkönä olet valmis antamaan panoksesi hektiseen vuorotyöhön seitsemänä päivänä viikossa. Restelin erinomaiset henkilökuntaedut kuuluvat pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme! Työsuhde on kokopäiväinen (112,5h/3vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.


Kiinnostuitko?

Käythän nettisivuillamme tutustumassa BURGER KING® uratarinoihimme sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 27.2. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi voit lähettää meille myös video CV:n! Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaan Multi unit manager Eve Turunen osoitteesta eve.turunen@restel.fi.