(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö BURGER KING Pori
BURGER KING® Pori Isokarhu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Nyt on paikka auki, sillä etsimme Porin BURGER KING ravintolaan ammattitaitoista apulaisravintolapäällikköä, jakamaan vastuuta ravintolapäällikön kanssa.

#Kingi apulaisravintolapäällikkö

Sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta ravintola-alalta sekä näkemystä mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Haluat päästä näyttämään osaamistasi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja olet tarkkana ja sitoutuneena päällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan konseptista ja johdat tiimisi tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.

Osaat antaa palautetta rakentavasti sekä ohjata ja kannustaa työntekijöitä ja vuoropäälliköitä oikeaan suuntaan. Huolehdit alaisten ja esimiehen välisestä tiedonkulusta. Lisäksi otat vuorossasi aina vastuun siitä, että lait ja asetukset, työehtosopimukset sekä muut työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat noudatetuiksi. Apulaisravintolapäällikkönä olet valmis antamaan panoksesi hektiseen vuorotyöhön seitsemänä päivänä viikossa. Restelin erinomaiset henkilökuntaedut kuuluvat pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme! Työsuhde on kokoaikainen (112,5h/3vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.

#kingikyky

Uutena apulaisravintolapäällikkönä osallistut kuuden viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon, joka avaa ovet BURGER KINGin kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Käythän nettisivuillamme tutustumassa BURGER KING® uratarinoihimme sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Täytä sähköinen hakemus 25.8.2019 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.