(Poistunut julkaisusta)

Apulaisravintolapäällikkö BURGER KING Pori, Isokarhu
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Nyt on paikka auki, sillä etsimme Porin Isokarhun BURGER KING® ravintolaan apulaisravintolapäällikköä jakamaan vastuuta ravintolapäällikön kanssa!

#Kingi apulaisravintolapäällikkö

Haemme apulaisravintolapäällikköä työskentelemään keskimäärin 112,5h/3vko sopimuksella. Työnluonne on vuorotyö, jossa työvuorot määrittyvät ravintolan aukioloajan mukaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Aikaisempi esimieskokemus ravintola-alalta katsotaan eduksesi, sekä näkemys mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Mutta ennen kaikkea työtä pelkäämätön ja positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu haastaa itseään, ovat tämän tehtävän valttikortit.

Olet tarkkana ja sitoutuneena päällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan konseptista ja johdat tiimisi rakentavan palautteen ja kannustuksen kautta tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.

#kingikyky

Uutena apulaisravintolapäällikkönä osallistut kuuden viikon mittaiseen perusteelliseen koulutus jaksoon, joka avaa ovet BURGER KINGin kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihin

http://www.burgerking.fi/tyopaikat/ura-meilla

sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa

https://duunitori.fi/tyoelama/burger-king-kingijengi/

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Täytä sähköinen hakemus 26.9.2019 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

https://kampanja.barona.fi/restel