(Poistunut julkaisusta)

Apulaispalopäällikkö
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

APULAISPALOPÄÄLLIKKÖÄ


Tehtäviisi kuuluu

Turun telakan palokunta on yksi Euroopan suurimmista telakkapalokunnista, jonka ammattipalohenkilöstö varmistaa telakka-alueen palo- ja pelastusturvallisuuden vuoden jokaisena päivänä. 

Apulaispalopäällikkönä työhösi kuuluu palokunnan operatiivinen hälytystoiminta ja toimiminen hälytysorganisaatiomme esimiehenä sekä vastata pelastusorganisaatiomme kehittämisestä ja koulutuksesta. Vastaat myös omalta osaltasi telakka-alueen toimijoiden paloturvallisuudesta sekä varautumisen ylläpidosta ja sen kehittämisestä niin telakalla kuin rakenteilla olevissa laivoissa.

Haemme ensisijaisesti henkilöä, jonka kiinnostuksen kohteena on palo- ja pelastusturvallisuuden ennaltaehkäisevän toiminnan turvaaminen erityisesti rakenteilla olevissa risteilijälaivoissa yhteistyössä telakan HSE -turvallisuusosaston kanssa. 


Toivomme hakijalta

Arvostamme riittävää palo- ja pelastusalan tai teollisuuden tuntemusta ja palontorjuntatyön osaamista sekä näkemystä. 

Edellytämme sinulta johtamis- ja esimiestaitoja sekä kykyä muutosten johtamiseen ja läpiviemiseen. 

Sinulla on suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä muu mahdollinen kielitaito katsotaan eduksi. 

Ennen työn aloittamista henkilön on läpäistävä lääkärintarkastus.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Tarjoamme kansainvälisen työympäristön ja mielenkiintoista paloturvallisuusyhteistyötä eurooppalaisten telakoiden kanssa.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Harri Koivisto
palopäällikkö
010 670 6626 (maanantaina ja torstaina klo 12:00 – 15:00)
harri.koivisto@meyerturku.fi