(Poistunut julkaisusta)

Apulaispäällikkö
Broman Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haemme Oulun Motonet-tavarataloon 

APULAISPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassaolevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Apulaispäällikkönä vastaat tavaratalon toiminnasta kokonaisvaltaisesti yhdessä tavaratalopäällikön kanssa ja toimit tavaratalopäällikön sijaisena aina tarvittaessa. Toimit tavaratalon vastuuhenkilöiden lähiesimiehenä ja kuulut tavaratalon johtotiimiin. Työtehtäviisi kuuluu myös seurata tavaratalon myyntiä sekä tunnuslukuja ja vastata tavaratalon kaupallisen ilmeen kunnosta. Yhdessä johtotiimin kanssa kykenet huippusuorituksiin!

Uudessa työkaverissa arvostamme:

  • arvojemme mukaista asiakaspalveluhenkisyyttä,
  • vähittäiskaupan ammattilaisuutta,
  • aikaisempaa kokemusta kaupan esimies- ja asiakaspalvelutyöstä,
  • vahvaa osaamista henkilöstöjohtamisesta,
  • kiinnostusta sekä kaupallista osaamista myymälätuotteista ja varaosakaupasta,
  • hyviä organisointitaitoja sekä paineensieto- ja yhteistyökykyä,
  • tavaratalon logistiikan ja tavaravirtojen hallintaa,
  • teknistä osaamista.

Hyvä tekemisen meininki

Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on todetusti hyvä ja viihtyvyys huipussaan. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin. Työssä kehittyminen on meillä kunnia-asia, joten tarjoamme jokaiselle edellytykset kehittyä ja ylittää omat odotuksensa. Meillä kaikki sujuu, ja jos ei suju, laitetaan sujumaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Pelkonen, sähköpostitse (ari.pelkonen@bromangroup.fi) tai tiedustelut puhelimitse maanantaina 11.3.2019 klo 10-12 ja klo 15-17 välisinä aikoina numerosta 040 3190 221.

Hae tehtävää viimeistään 17.3.2019 mennessä.  

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

www.bromangroup.fi