(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme innostunutta, hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta apulaisosastonhoitajaa hoitovapaan sijaisuuteen Laakson sairaalan osastolle 5. Tehtävä alkaa 30.11.20 tai sopimuksen mukaan.

Osasto on 25-paikkainen osasto, jossa hoidetaan päivystyksestä jatkohoitoon tulevia potilaita. Hoitotyössä korostuu potilaan toimintakyvyn edistäminen ja parantaminen. Tavoitteena on potilaan kotiutuminen mahdollisimman pian omaan sosiaaliseen ympäristöönsä.

Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajan työparina osaston johtamisessa ja kehittämisessä. Tehtäviisi kuuluu kliinisen työn lisäksi opiskelijaohjauksen koordinointi ja osastonhoitajan sijaistaminen lomien aikana.

Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito..

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi LOVE-lääkehoitolupa tulee olla suoritettuna työsuhteen alkupuolella.

Luemme eduksi: Ammatillisuutesi, hyvät vuorovaikutustaitosi ja kykysi reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ovat ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta henkilön, jonka haluamme joukkoomme.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs.ylihoitaja Maarit Lavikka, maarit.lavikka@hel.fi, p. 09 310 26184