(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme apulaisosastonhoitajaa Auroran sairaalaan osastolle
15-4C vakinaiseen toimeen 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osasto 15-4C on psykoosipalveluiden akuutti psykiatrinen osasto, jonne potilaat tulevat koko Helsingin alueelta pääsääntöisesti päivystyksen kautta. Osastohoidossa keskitytään potilaan akuuttivaiheen tutkimukseen ja hoitoon, perheen tukemiseen ja avohoidon järjestämiseen. Hoidon sisältöä suunnitellaan moniammatillisessa työryhmässä, jossa potilas osallistuu itseään koskevaan päätöksentekoon ja jonka toteutumista koordinoi omahoitaja.

Apulaisosastonhoitajana toimit osastonhoitajan työparina. Tehtäviisi kuuluu kliiniseen hoitotyöhön osallistumisen lisäksi osastonhoitajan sijaisena toimiminen, hoitotyön kehittäminen, suunnittelu ja koordinointi. Työsi on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto (amk/yamk) tai aiempi opistotasoinen tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajana.

Työtehtävissä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus Suomessa. Kliinistä hoitotyötä tekeviltä edellytetään osaston lääkehoidon lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §: mukaista rokotesuojaa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä ja kehittämismyönteisen työotteen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylihoitaja Kati Sinivuori kati.sinivuori@hel.fi 040 637 5227

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi