(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Auroran sairaala muodostaa Helsingin kaupungin psykiatrisen sairaalahoidon keskuksen ja se on osa terveys- ja päihdepalveluja. Auroran osasto 15-5C, johon haemme nyt vakituiseen tehtävään apulaisosastonhoitajaa, tarjoaa akuuttipsykiatrisia tutkimus- ja hoitojaksoja ikääntyneille.

Etsimme tiimiimme ikäihmisten psykiatrisesta hoitotyöstä kiinnostunutta apulaisosastonhoitajaa, joka suunnittelee, kehittää ja koordinoi osaston hoitotyötä osastonhoitajan työparina, ja toimii lähiesimiehenä osastonhoitajan poissa ollessa. Apulaisosastonhoitaja työskentelee moniammatillisessa työryhmässä hoitotyön asiantuntijana ja hänen tehtäviinsä kuuluu kliinistä hoitotyötä.

Työ on kaksivuorotyötä.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, joihin sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus Suomessa. Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoidon edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Yhteistoiminnallista ja toipumisorientoitunutta työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.