(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 03.12.2018
Hakuaika päättyy 20.11.2018 kello 16:00
Erityisasuminen Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Työavain 2-678-18

Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja apulaisosastonhoitajan vakinaiseen toimeen Vantaan kaupungille, Erityisasumisen palveluihin.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Haemme nyt apulaisosastonhoitajaa, jonka keskeisenä työtehtävänä on tukea yksikön esimiehen työtä sekä osallistua työn kehittämiseen ja päivittäisen työn organisointiin yhdessä esimiehen kanssa. Tehtävään kuuluu myös asukkaiden hoiva- ja hoitotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla johtamistyön näköalapaikalle Vantaan vanhusten erityisasumisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä.

Apulaisosastonhoitaja suunnittelee ja organisoi yhdessä esimiehen kanssa työyksikön päivittäistä toimintaa. Tähän sisältyy mm. henkilöstöresurssien käyttämisen suunnittelua sekä rekrytointeja.
Lisäksi hän avustaa esimiestä työvuorosuunnittelussa ja työajan seurantaan liittyvissä tehtävissä. Apulaisosastonhoitaja myös suunnittelee ja toteuttaa perehdytystä, koordinoi harjoittelu- ja oppilaitosyhteistyötä, ohjeistaa ja ohjaa henkilöstöä työhyvinvoinnin ja turvallisuuden ylläpidossa, osallistuu koulutussuunnitteluun sekä vastaa koulutusjärjestelmän käytöstä ja koulutustietojen ylläpitämisestä.

Apulaisosastonhoitaja osallistuu myös alansa edustajana kehittämistyöryhmiin, hankkeisiin sekä yhteistyökokouksiin ja vastaa osaltaan tiedon jakamisesta.

Haemme apulaisosastonhoitajaa Heporinteen ja Raikukujan palvelutaloihin, yhteinen apulaisosastonhoitaja.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällä olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme: Lääkeluvan suorittamista koeaikana.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2733,75 €kk
Työaika: Yleistyöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).