(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 25.09.2018  kello 16:00
Koivukylän palvelutalo, Karsikkokuja 13 01360 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja apulaisosastonhoitajan vakinaiseen toimeen Vantaan kaupungille, Erityisasumiseen. Työsuhteen alkaessa työpisteet sijoittuvat Koivukylän- ja Metsotien palvelutaloissa

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina.

Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Haemme nyt apulaisosastonhoitajaa, jonka keskeisenä työtehtävänä on tukea yksikön esimiehen työtä sekä osallistua työn kehittämiseen ja päivittäiseen työn organisointiin yhdessä esimiehen kanssa. Tehtävään kuuluu myös asukkaiden hoiva- ja hoitotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla johtamistyön näköalapaikalle Vantaan vanhusten erityisasumisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä yhteistyö -ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä.

Apulaisosastonhoitaja suunnittelee ja organisoi yhdessä esimiehen kanssa työyksikön päivittäistä toimintaa. Tähän sisältyy mm. henkilöstöresurssien käyttämisen suunnittelua sekä rekrytointeja.
Lisäksi hän avustaa esimiestä työvuorosuunnittelussa ja työajan seurantaan liittyvissä tehtävissä. Hän myös suunnittelee ja toteuttaa perehdytystä, koordinoi harjoittelu- ja oppilaitosyhteistyötä, ohjeistaa ja ohjaa henkilöstöä työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden ylläpidossa, osallistuu koulutussuunnitteluun sekä vastaa koulutusjärjestelmän käytöstä ja koulutustietojen ylläpitämisestä.

Apulaisosastonhoitaja osallistuu myös alansa edustajana kehittämistyöryhmiin, hankkeisiin sekä yhteistyökokouksiin ja vastaa osaltaan tiedon jakamisesta tulosalueellaan kehittämistä.

Haluamme Erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esim. sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Vantaalla edellytetään lääkeluvan suorittamista koeaikana.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta mm. Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa, @meidanvantaa, @vantaan_hoiva, Instagramissa @vanhustenvantaa, Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen, Vantaan palvelutalot - asukkaiden näköistä elämää.

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai fysioterapeutin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Luemme eduksi: 
- LOVe- lääkeluvan
- RAI- osaamisen

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2733,75 €/kk
Työaika: Yleistyöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).