Apulaisosastonhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.07.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Hei! Etsimme Vantaan Seutulassa sijaitsevaan idylliseen Katriinan sairaalaan, kehittämisintoista apulaisosastonhoitajaa. Toimit jäsenenä moniammatillisessa tiimissä, johon tuot omaa osaamistasi tiimityötä arvostaen. Odotamme, että sinulla on tietämystä valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuva työskentelyote. 

Apulaisosastonhoitaja osallistuu osaston päivittäisen työn organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Tehtävään sisältyy kliinistä työtä. 

Tehtävän hoitaminen jakaantuu  kahdelle osastolle ( osastot 1 ja 2).  Osasto  1 on geriatrinen tutkimus-ja kuntoutus osasto. Osasto 2 on  murtumakuntoutus osasto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla näköalapaikalle Vantaan sairaalan organisaatiossa. Keväästä  2019 on ollut käytössä potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä APOTTI.

Haethan tehtävää hakemuksella, jossa kuvaat mahdollisimman laajasti osaamistasi ja haettavaan tehtävään liittyvää työkemustasi sekä koulutustaustaasi (www.työnhaku.vantaa.fi).

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voit tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalle henkilölle on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen taitoa.

Luemme eduksi: 

 • Johtamiskoulutuksen, valmentavan johtajuuuden
 • Itseohjautuvan työkulttuurin ymmärryksen 
 • Näytön kehittämismyönteisyydestä 
 • Kokemuksen vastaavanlaisen työn hoitamisesta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2761,09 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, (yleistyöaika)


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Mirja Mettin
P. 0503122067
mirja.mettin@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-16

 Osastonhoitaja
Tarja Blomvall
P. 050 3122129
tarja.blomvall@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1359826
 • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa