(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala os 3 ja os 4

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.04.2019 tai sopimuksen mukaan -


Hei!

Etsimme Vantaan Seutulassa sijaitsevaan, idylliseen Katriinan sairaalaan, kehittämisintoista apulaisosastonhoitajaa. Toimit jäsenenä moniammatillisessa tiimissä, johon tuot omaa osaamistasi tiimityötä arvostaen. Odotamme, että sinulla on tietämystä valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuva työskenteleyote.

Tehtävänkuvaus:

Apulaisosastonhoitaja osallistuu osaston päivittäisen työn organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Tehtävään sisältyy kliinistä työtä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla näköalapaikalle Vantaan sairaalan organisaatiossa. Pääset myös ensimmäisten joukossa mukaan uuden potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän APOTIN käyttöönottoon keväällä 2019.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voit tiedsutella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalle henkilölle on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu.

Tehtävä sijoittuu kahdelle osastolle, osastot 3 ja 4. Os 4 on profiloitunut haavahoitoon ja os 3 aivoverenkiertohäiriön saaneiden hoitoon ja kuntoutukseen.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomenkielentaitoa (puhe ja kirjoitus)

Luemme eduksi:

  • johtamiskoulutuksen, valmentavan johtajuuden, sekä itseohajutuvan työkulttuurin ymmärryksen
  • kokemuksen vastaavasta työstä
  • näytön kehittämismyönteisyydestä


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2733,75 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika, päivätyö


Yhteystiedot:
Osastonhoitaja, Tuija Purhonen
p. 050 3121992
tuija.purhonen@vantaa.fi

Eeva Määttä
p. 050 3122128
eeva.maatta@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.