(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 08.10.2018 (päättyy 31.12.2018)
Hakuaika päättyy 27.09.2018 kello 16:00
Katriinan sairaala, Katriinankuja 4 01760 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Haemme apulaisosastonhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Katriinan sairaalan palliatiiviselle osastolle 5. Apulaisosastonhoitaja vastaa osaston päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä muiden osastonhoitajien kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Tehtävään sisältyy kliinistä työtä vuodeosastolla. Työ alkaa 8.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla johtamistyön näköalapaikalle Vantaan sairaalan organisaatiossa. Pääset myös ensimmäisten joukossa mukaan uuden potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän APOTIN käyttöönottoon loppuvuodesta 2018.

Haethan tehtävää hakemuksella, jossa kuvaat osaamistasi ja haettavaan tehtävään liittyvää työkokemustasi sekä koulutustaustaasi (www.tyonhaku.vantaa.fi). 

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa sekä polikliiniset toiminnot muodostava terapiayksikkö, geriatrinen vastaanotto ja päiväsairaala. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa potilaan parhaaksi.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voi tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalla henkilöllä on mahdollisuus saada työsuhdematkaseteli.

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Ammattihenkilön on oltava joko sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  
- iv-luvat suoritettuna koeaikana
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi:  
- erilaiset johtamiskoulutukset
- aikaisemman työkokemuksen vuodeosastotyöskentelystä

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2733,75€ / kk
Työaika: Yleistyöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-565-18