Apulaisosastonhoitaja, osasto 6 ja 7
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 10.05.2021 - 


Hei sinä motivoitunut ja kehittämisintoinen sairaanhoitaja, jolla on kokemusta myös kehittämisestä ja hallinnollista tehtävistä! Me Vantaan sairaalassa etsimme joukkoomme apulaisosastonhoitajaa 10.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimit jäsenenä moniammatillisessa tiimissä, johon tuot omaa osaamistasi tiimityötä arvostaen.
 
Apulaisosastonhoitaja osallistuu päivittäisen työn organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä osastonhoitajien kanssa. Tehtävään sisältyy myös kliinistä työtä. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi joustavuus, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemus tai koulutus vastaavien tehtävien hoitamisesta edesauttavat sinua työssä onnistumisessa. Lisäksi luemme eduksi infektioihin liittyvän kokemuksen tai koulutuksen.
 
Tehtävän hoitaminen jakaantuu kahdelle osastolle (osasto 6 ja 7). Osasto 6 toimii Vantaan kohorttiosastona, jonne moniresistenttejä bakteereita kantavat potilaat pyritään keskittämään. Infektiopotilaiden lisäksi hoidossa myös muita sairaalahoitoa vaativia potilaita. Osasto 7 on erikoistunut konfuusiopotilaiden hoitoon.
 
Tarjoamme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa riittävän perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Näin edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osaston toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.

Vantaan sairaala tarjoaa monipuolista täydennyskoulutusta ja kehittymismahdollisuuksia. Sairaalassa on käytössä potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmä Apotti.
 
Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Vantaan sairaalaan!


Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja liikkuva sairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2822,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Kuoppakangas Anita

0503121991

anita.kuoppakangas@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo. 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442452
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa