Apulaisosastonhoitaja / Kuntoutusosasto
Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Kuntoutusosastojen toiminta perustuu potilaan yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jonka lähtökohtana on kokonaisvaltainen geriatrinen toimintakyvyn arvio. Hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään moniammatillisesti yhdessä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Laadukkaan lääketieteellisen hoidon, hoitotyön ja kuntoutuksen keinoin pyritään ylläpitämään sekä parantamaan potilaan terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Ensisijaisena tavoitteena on potilaan hyvin suunniteltu, turvallinen kotiutuminen tai tarkoituksenmukaisen jatkohoitopaikan järjestäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Haemme apulaisosastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Sairaalapalvelujen kuntoutusosastolle S36.

Apulaisosastonhoitajana suurin osa työstäsi on kliinistä hoitotyötä ja työnjohdollista vastuuta. Tehtäviisi kuuluu myös hoitotyön kehittämistä, osastonhoitajan delegoimia hallinnollisia tehtäviä ja tarvittaessa myös sijaistat osastonhoitajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Eduksi katsomme hallinnolliset ja/tai johtamisen opinnot, aiemman työkokemuksen apulaisosastonhoitajana tai muusta vastaavasta tehtävästä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista, kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ABO, rokotuslupa ja PKV-lääkelupa).

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva tehtävään.
Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Marja-Liisa Kilpimaa, puh. 040 800 7378 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 29.11.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Marja-Liisa Kilpimaa, puh. 040 800 7378 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot