(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja, Korson kuntoutus- ja arviointiyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Korson kuntoutus- ja arviointiyksikkö

Metsotie 23, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 16.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Oletko etsimämme vanhustyön osaaja? Haemme apulaisosastonhoitajaa vakituiseen toimeen Korson kuntoutus- ja arviointiyksikköön.  

Apulaisosastonhoitajan tehtävänä on tukea yksikön esimiehen työtä sekä osallistua kehittämiseen ja päivittäiseen työn organisointiin yhdessä esimiehen kanssa. Tehtävään kuuluu myös sairaanhoidollista työtä sekä asukkaiden hoitotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla johtamistyön näköalapaikalle Vantaan erityisasumisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä yhteistyö -ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Apulaisosastonhoitajalta edellytetään kykyä ja kokemusta työn organisoinnista sekä vahvaa tietoteknistä osaamista.  

Korson kuntoutus- ja arviointiyksikkö on 43- paikkainen, lyhytaikaishoidon yksikkö, jossa on lyhytaikaishoidon- ja tehokuntoutuksen hoitojaksoja. Lyhytaikaishoidon kuntoutujalla tarkoitetaan kotona asuvaa ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa tarvitsevaa henkilöä. Työmme on tukea myös omaishoitajaa. Molemmat tulee nähdä lyhytaikaishoidon asiakkaina, vaikka ensisijainen asiakas onkin hän, joka on hoitojaksolla yksikössä. Tehtävänämme on hoitaa asiakkaitamme niin, että hoitomme tukee aidosti asiakkaidemme kotona pärjäämistä. Hoitotyö tukee yksilöllisesti asiakkaan toimintakykyä ja mielialaa. Hoito on aidosti kuntouttavaa ja virikkeellistä.

Tervetuloa mukaan!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • Love- lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana
  • Laaja-alaisen kokemuksen vastaavien tehtävien hoitamisesta
  • Tietoteknistä osaamista

Luemme eduksi: Kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä sekä Rai-osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2794,78 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies
Muhonen Anita
050-3181571
anita.muhonen@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Asumispalvelujen päällikkö
Salo Kati
050-3122014
kati.salo@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.