(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja, akos2, Peijakse sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Apulaisosastonhoitaja akuuttigeriatriselle osastolle

Peijaksen sairaala Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei! Etsimme akuutti- ja arviointiosastollemme (AKOS2) kehittämisintoista apulaisosastonhoitajaa. Vantaan sairaalaan kuuluva osasto AKOS2 sijaitsee Peijaksen sairaalassa. Osastolla on 28 potilaspaikkaa, potilaat tulevat pääsääntöisesti osastolle Peijaksen päivystyspoliklinikalta 24/7. Hoitoajat ovat lyhyitä, joten työskentely on nopeatempoista, arvioivaa, kuntouttavaa ja tapahtuu moniammatillisessa yhteistyössä. Osaston yhteydessä on terapiayksikkö ja fysioterapeutit työskentelevät viikon jokaisena päivänä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi hoitotyön ammattilaisena monipuolisessa työyhteisössä ja työtehtävissä.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina ja huolehtii osaston toimivuudesta. Apulaisosastonhoitajan työhön kuuluu sovittujen tehtävien tekeminen, hoitotyön laadun arviointi ja hoitotyön kehittäminen. Toimenkuvasi on monipuolinen painottuen sekä välittömään potilastyöhön että työparityöskentelyyn osastonhoitajan kanssa päivittäisessä hoitotyön johtamisessa. Lisäksi osaltasi huolehdit, että yksikön toiminta on laadukasta ja perustuu strategian mukaisiin linjauksiin. Osallistut aktiivisesti uusien hoitokäytäntöjen ja toimintamallien kehittämiseen moniammatillisissa tiimeissä muuttuvassa toimintaympäristössä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä työotetta, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Odotamme, että sinulla on tietämystä valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuva työskentelyote.


Tervetuloa töihin meille Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus (Sairaanhoitaja)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2794,78 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Järvinen Laura

0503181568

laura.jarvinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo. 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.