(Poistunut julkaisusta)

Apulaisosastonhoitaja (2) / Sairaalapalvelut
Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Hatanpään puistosairaalan kuntoutusosastoille potilaat tulevat sairaalahoidon ja akuutista sairaudesta johtuvan kuntoutumistarpeen vuoksi.

Haemme kahta apulaisosastonhoitajaa vakituisiin toimiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Apulaisosastonhoitajan tehtäviin kuntoutusosastolla kuuluu kliinistä hoitotyötä ja työnjohdollista vastuuta. Tehtävä sisältää myös hoitotyön kehittämistä ja osastonhoitajan delegoimia hallinnollisia tehtäviä sekä tarvittaessa osastonhoitajan sijaistamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotesuoja. Valitulta edellytetään lääkehoidon osaamisen Love-kokonaisuuden (LOP, KIPU, PKV, Rokotus, IV ja ABO) voimassaoloa.

Eduksi luetaan hallinnolliset ja/tai johtamisen opinnot, aiempi työkokemus apulaisosastonhoitajana tai muussa vastaavassa tehtävässä, kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista sekä kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon hyväksymällä lääkärintodistuksella, että hän on terveytensä puolesta sopiva tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anne Korhonen, puh. 040 800 7380.

Hakuaika päättyy 19.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylihoitaja Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anne Korhonen, puh. 040 800 7380.