(Poistunut julkaisusta)

Apulaismyyntipäällikkö
Kotkamills Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme apulaismyyntipäällikköä Kotkamills Oy:n kartonkiliiketoiminnan myyntiorganisaatioon avustamaan myynnin edistämisessä ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Mitä tehtävä sisältää?

Apulaismyyntipäällikkönä päätehtäväsi ovat asiakassuhteiden aktiivinen ylläpitäminen sekä uusien asiakkaiden hankinnassa avustaminen. Pidät päivittäin yhteyttä asiakkaisiin, agentteihin ja yrityksen myyntiorganisaatioon, asiakaspalveluun ja markkinointiin. Toimit asiakasrajapinnassa myyntijohtajan arvokkaana apuna. Hoidat myyntisopimuksiin liittyviä hallinnollisia tehtäviä sekä muita myynnin avustavia tehtäviä. Tehtävässä raportoit kartonkiorganisaation myyntijohtajalle. Sijaintipaikkasi on Kotka, josta matkustat säännöllisesti mm. osallistuaksesi erilaisiin kansainvälisiin alan tapahtumiin.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta korkeakoulutasoista kaupallista tai teknistä tutkintoa (kuten KTM / DI). Toivomme, että sinulla on vahvaa kiinnostusta tai jo hankittua kokemusta B2B-myyntityöstä sekä paperi- ja kartonkiteollisuudesta. Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi myös hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tehtävä vaatii myös sujuvia IT-taitoja, kuten Office-ohjelmistojen hallintaa.

Henkilönä toivomme sinulta energistä ja oma-aloitteista otetta työhösi. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen ja itsenäinen. Sinulla on tehtävän vaatimat, erittäin hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä positiivinen luonne. Toivomme, että nautit asiakaskohtaamisista ja viihdyt osana kansainvälistä työyhteisöä. Kanssasi on kaikkien mukava työskennellä.

Meille on tärkeää, että sinulla on halu kasvaa ja edetä urallasi vaativampiin tehtäviin taitojesi kehittyessä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja haastava työtehtävä tärkeän missiomme parissa. Tehtävässä pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi kansainvälisessä organisaatiossa. Osallistut etulinjassa maailmanvalloitukseemme - helposti kierrätettävien, muovipakkauksia korvaavien kuluttajapakkauskartonkien (AEGLE® ja ISLA®) myyntiin. Organisaatiomme on täynnä mukavia ihmisiä, jotka tukevat onnistumistasi. Toteutamme vastuullista ja inhimillistä henkilöstöpolitiikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
FBB and Sales Director, Consumer Boards, Kimmo Kohvakka, +49 173 6224 705
(tavoitettavissa 5.11. klo 9 – 16 CET)

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta sunnuntaihin 17. marraskuuta mennessä: https://www.kotkamills.com/careers/