(Poistunut julkaisusta)

Apulaismyymäläpäälliköitä Järvenpäähän ja Helsinkiin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2020

Onko sinulla kaupan teon meininkiä ja halu kehittyä tulevaisuuden myymäläpäälliköksi? Myymäläpäälliköillämme on kädet täynnä töitä ja nyt etsimmekin Järvenpään ja Helsingin myymälöihimme apulaismyymäläpäälliköitä toimimaan myymäläpäällikön tukena johtamisessa.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Apulaismyymäläpäällikön työssä vaikutat työpanoksellasi asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä koko myymälän tulokseen. Samalla tuemme sinua kasvamaan ja kehittymään kohti myymäläpäällikön tehtäviä.


Työtehtäviäsi


Apulaismyymäläpäällikkönä huolehdit myymäläprosessien toimivuudesta, päivittäisen työn organisoinnista sekä myymälähenkilöstön ohjaamisesta. Toimit myös myymäläpäällikön tukena ja sijaisena, osallistuen esimerkiksi myymäläkonseptin ja markkinointitoimenpiteiden varmistamiseen. Muita apulaismyymäläpäällikön tehtäviä ovat normaalin myymälätyön ohella muun muassa resursoinnin suunnittelu ja asiakaspalvelun johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta, kaupallista koulutusta sekä aitoa kiinnostusta esimiestehtäviä kohtaan. Toivomme myös aiempaa henkilöstön ohjaamiseen tai esimiestyöhön liittyvää kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa, tunnuslukujen ymmärrystä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Henkilönä olet kannustava, ja sinulla on halua ja kykyä saada ihmiset työskentelemään asettamiesi tavoitteiden puolesta. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Me uskomme, että työntekijämme ovat avain menestykseen. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja etenemään urallaan. Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kattavan perehdytyksen, monipuolisia haasteita sekä mahdollisuuden kehittyä vähittäiskaupan moniosaajaksi Suomen suurimmassa halpakaupassa.


Hakuohje ja lisätiedot


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia.


Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.5.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja oletko kiinnostunut työskentelemään Järvenpään vai Helsingin myymälässä. Lisätietoja antaa myymäläpäällikkö Sanna Viita sähköpostitse sanna.viita@tokmanni.fi tai puhelimitse p. 020 728 5531.