Apulaismyymäläpäällikkö, Vantaa Varisto (toistaiseksi voimassaoleva 37,5h/vko)
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Onko sinulla kaupan teon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Apulaismyymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen, ja samalla pääset kasvamaan kohti myymäläpäällikön tehtäviä.


Työtehtäviäsi


Etsimme nyt Vantaan Variston myymälään apulaismyymäläpäällikköä kasvamaan ja kehittymään tulevaisuuden myymäläpäälliköksi.

Apulaismyymäläpäällikkönä huolehdit myymäläprosessien toimivuudesta, päivittäisen työn organisoinnista sekä myymälähenkilöstön ohjaamisesta. Toimit myös myymäläpäällikön tukena ja sijaisena, osallistuen esimerkiksi myymäläkonseptin ja markkinointitoimenpiteiden varmistamiseen.
Muita apulaismyymäläpäällikön tehtäviä ovat normaalin, myymälän kaikilla osastoilla ja kassa-alueella tapahtuvan myymälätyön ohella, muun muassa resursoinnin suunnittelu ja asiakaspalvelun johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa. Tässä työssä pääset mukaan myös myymälän kehittämisen projektiin.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta, kaupallista koulutusta sekä aitoa kiinnostusta esimiestehtäviä kohtaan. Sinulla ei välttämättä ole kokemusta apulaismyymäläpäällikön tehtävistä mutta meillä Tokmannilla pääset kouluttautumaan tehtävään.
Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa, tunnuslukujen ymmärrystä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Henkilönä olet kannustava, ja sinulla on halua ja kykyä saada ihmiset työskentelemään asettamiesi tavoitteiden puolesta. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tokmannin apulaismyymäläpäällikkönä pääset työskentelemään monipuolisesti kaikilla osastoilla ja vaikuttamaan omalla työpanoksellasi aidosti myyntiin esimerkiksi työn organisoinnin sekä esillepanojen ja muun myymälämarkkinoinnin ideoinnin ja toteuttamisen kautta. Sopivan haastavien ja monipuolisten työtehtävien ohella tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kattavan perehdytyksen, monipuolisia haasteita sekä mahdollisuuden kehittyä vähittäiskaupan moniosaajaksi Suomen suurimmassa halpakaupassa.


Hakuohje ja lisätiedot


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia.


Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.10.2021 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja antaa myymäläpäällikkö Katja Hukka katja.hukka@tokmanni.fi .

Arvomme ovat Ylpeästi halpa, Uskallamme uudistua ja Yhdessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot