(Poistunut julkaisusta)

Apulaismyymäläpäällikkö Turun seudulle Tokmannin myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Onko sinulla kaupan teon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Apulaismyymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen ja myymälän tulokseen, ja samalla pääset kasvamaan kohti myymäläpäällikön tehtäviä.


Työtehtäviäsi


Etsimme nyt apulaismyymäläpäällikköä kasvamaan ja kehittymään tulevaisuuden myymäläpäälliköksi. Apulaismyymäläpäällikkönä huolehdit myymäläprosessien toimivuudesta, päivittäisen työn organisoinnista sekä myymälähenkilöstön ohjaamisesta. Toimit myös myymäläpäällikön tukena ja sijaisena, osallistuen esimerkiksi myymäläkonseptin ja markkinointitoimenpiteiden varmistamiseen. Muita apulaismyymäläpäällikön tehtäviä ovat normaalin myymälätyön ohella muun muassa resursoinnin suunnittelu ja asiakaspalvelun johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta, kaupallista koulutusta sekä aitoa kiinnostusta esimiestehtäviä kohtaan. Toivomme hakijalta myös aiempaa henkilöstön ohjaamiseen tai esimiestyöhön liittyvää kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa, tunnuslukujen ymmärrystä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Henkilönä olet kannustava, ja sinulla on halua ja kykyä saada ihmiset työskentelemään asettamiesi tavoitteiden puolesta. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Me uskomme, että työntekijämme ovat avain menestykseen. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja etenemään urallaan. Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kattavan perehdytyksen, monipuolisia haasteita sekä mahdollisuuden kehittyä vähittäiskaupan moniosaajaksi Suomen suurimmassa halpakaupassa.


Hakuohje ja lisätiedot


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Työn aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä.


Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.7.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Satu Nyman, satu.nyman@tokmanni.fi