(Poistunut julkaisusta)

Apulaismyymäläpäällikkö Lieksan myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haluatko osaksi suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaa? Apulaismyymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen ja myymälän tulokseen.


Työtehtäviäsi


Etsimme joukkoomme apulaismyymäläpäällikköä kasvamaan ja kehittymään tulevaisuuden myymäläpäälliköksi. Apulaismyymäläpäällikkönä huolehdit myymäläprosessien toimivuudesta, päivittäisen työn organisoinnista sekä myymälähenkilöstön ohjaamisesta. Toimit myös myymäläpäällikön tukena ja sijaisena, osallistuen esimerkiksi myymäläkonseptin ja markkinointitoimenpiteiden varmistamiseen. Muita apulaismyymäläpäällikön tehtäviä ovat muun muassa resursoinnin suunnittelu ja asiakaspalvelun johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta kaupallisen alan koulutusta, kokemusta kaupan alalta sekä kiinnostusta esimiestehtäviä kohtaan. Aiempi kokemus henkilöstön ohjaamiseen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa, tunnuslukujen ymmärrystä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Henkilönä olet kannustava, ja sinulla on halua ja kykyä saada ihmiset työskentelemään asettamiesi tavoitteiden puolesta. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Apulaismyymäläpäällikön tehtävässä saat mahdollisuuden vaikuttaa asiakaskokemukseen, päivittäisen työn sujuvuuteen ja henkilökunnan viihtyvyyteen. Tehtävä tarjoaa monipuolisia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä vähittäiskaupan moniosaajaksi ketjuohjatussa ja kasvavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle myös ison konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia.


Hae tehtävää viimeistään 15.2. täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja antaa sähköpostitse aluepäällikkö Markku Heiskanen. Markun sähköpostiosoite on: markku.heiskanen@tokmanni.fi