(Poistunut julkaisusta)

Apulaismyymäläpäällikkö Iisalmen myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Onko sinulla kaupan teon meininkiä, kiinnostusta tuore-elintarvikemyyntiin ja halu kehittyä tulevaisuuden myymäläpäälliköksi? Myymäläpäälliköllämme on kädet täynnä töitä ja nyt etsimmekin Iisalmen myymälään apulaismyymäläpäällikköä vastaamaan elintarvikeosastosta ja toimimaan myymäläpäällikön tukena johtamisessa.


Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osana suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaa ja asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme. Apulaismyymäläpäällikön työssä vaikutat työpanoksellasi asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä elintarvikeosaston ja koko myymälän tulokseen. Samalla tuemme sinua kasvamaan ja kehittymään kohti myymäläpäällikön tehtäviä.


Työtehtäviäsi


Apulaismyymäläpäällikkönä huolehdit myymäläprosessien toimivuudesta, päivittäisen työn organisoinnista sekä myymälähenkilöstön ohjaamisesta erityisesti elintarvikeosaston osalta. Toimit myös myymäläpäällikön tukena ja sijaisena, osallistuen esimerkiksi myymäläkonseptin ja markkinointitoimenpiteiden varmistamiseen. Muita apulaismyymäläpäällikön tehtäviä ovat normaalin myymälätyön ohella muun muassa resursoinnin suunnittelu ja asiakaspalvelun johtaminen yhdessä myymäläpäällikön kanssa.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta, kaupallista koulutusta sekä aitoa kiinnostusta esimiestehtäviä kohtaan. Toivomme hakijalta myös aiempaa henkilöstön ohjaamiseen tai esimiestyöhön liittyvää kokemusta. Tuore-elintarvikkeisiin liittyvä osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa, tunnuslukujen ymmärrystä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Henkilönä olet kannustava, ja sinulla on halua ja kykyä saada ihmiset työskentelemään asettamiesi tavoitteiden puolesta. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Me uskomme, että työntekijämme ovat avain menestykseen. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja etenemään urallaan. Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kattavan perehdytyksen, monipuolisia haasteita sekä mahdollisuuden kehittyä vähittäiskaupan moniosaajaksi Suomen suurimmassa halpakaupassa.


Hakuohje ja lisätiedot


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia.


Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.12.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Markku Heiskanen sähköpostitse markku.heiskanen@tokmanni.fi.