Apulaiskohdepäällikkö/host
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Noli Studios on innovatiivisen elämisen konsepti, joka tarjoaa muuttovalmiita studioita joustavilla sopimuksilla. Meillä voit elää keskeisellä sijainnilla vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Haemme nyt asiakkaallemme Noli Studios -konseptin kohteisiin apulaiskohdepäällikköjä/hosteja. Työt ovat osa-aikaisia (noin 30h/viikko) ja työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa aamu-, väli- ja iltavuoroissa. 

Tehtävässäsi:

Tehtävänäsi on luoda vaivatonta arkea, uusia kokemuksia sekä rentoa että viihtyisää fiilistä yhdessä kollegoidesi ja palvelutarjoajien kanssa Nolin kohteiden majoittujille. Olet valmis löytämään jokaiselle juuri omannäköisen majoitusratkaisun ja haluat, että Nolin majoittuja tuntee olonsa kotoisaksi niin omassa studiossaan kuin osana uutta naapurustoa. Intohimonasi on tarjota vaivatonta arkea, jotta majoittujat voivat keskittyä tärkeisiin asioihin elämässä. Olet kiinnostunut siitä, mitä tapahtuu ympärilläsi ja nautit kun saat auttaa majoittujia tutustumaan uuteen naapurustoon ja Nolin yhteisöön.

Noli Studios - konseptin hotelli ei ole perinteinen hotelli, sillä sen tavoitteena on tarjota majoittujille täysin uudenlainen elämisen kokemus, olivatpa he Nolilla päivän, kuukauden tai pidempään.

Voisitko olla osa Nolin tiimiä? Etsimme ensijaisesti hyvää tyyppiä, mutta seuraavat asiat kertovat sinusta paljon:

 • Oma-aloitteisuus on valttisi! Nautit asiakkaiden palvelusta ja haluat löytää heille parhaan mahdollisen ratkaisun elämiseen
 • Et pelkää ongelmia, vaan näet ne mahdollisuuksia. Sinulla on proaktiivinen ote tarttua erilaisiin tilanteisiin
 • Nautit toistuvista tehtävistä, mutta mikäli suunnitelmat menevät uusiksi – et pelästy. Sinulla on kylmän viileät hermot ja hallitset muuttuvat kokonaisuudet myös kiireessä!
 • Mielettömät vitsit työyhteisössä, huumorintajuiset työkaverit ja hyvä työyhteisö ovat välttämätön osa arkeasi
 • Levität hyvää fiilistä ja olet omimmillasi monikulttuurisessa ympäristössä
 • Kokemus hotellialalta ei ole välttämättömyys, mutta toivoisimme että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
 • Sujuva asiakaspalvelu meillä onnistuu, kun tulet toimeen englannin ja suomen kielellä

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Mielenkiintoisen, erilaisen, monipuolisen ja haastavan työn uudenlaisen konseptin parissa tiiviissä työyhteisössä. Nolilla pääset osaltasi vaikuttamaan tapaan elää ja majoittua sekä pääset kehittämään osaamistasi, konseptia ja toimintaa. Työskentelet Nolin kohteissa Helsingin Noli Katajanokalla sekä syksyllä 2021 avattavassa kohteessa Vantaalla, Noli Myyrmäessä. Myös Noli Sörnäinen tulee sinulle varmasti tutuksi.

Lue lisää kohteista:

Verkkosivut

Instagram

Hostien esittelyvideo

Mikäli koet olevasi etsimämme puuttuva palanen, jätä hakemuksesi viimeistään 16.5. Workpowerin sivujen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä hakijoiden tapaamiset jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä. Toteutamme haastattelut viikoilla 18-21 ja pyrimme suorittamaan valinnat keskikesän juhlaan, eli juhannukseen mennessä. Työn aloitusajankohta olisi heinäkuussa 2021.

Lisätietoja tarvittaessa:

Workpower 360° HR-konsultti Heta Rohkimainen, p.  040 630 8101 heta.rohkimainen@workpower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1450382
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Osa-aikainen
 • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa