Apulaiskohdepäällikkö/host, kesätyö
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

Noli Studios on innovatiivisen elämisen konsepti, joka tarjoaa muuttovalmiita studioita joustavilla sopimuksilla. Meillä voit elää keskeisellä sijainnilla vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Haemme nyt asiakkaallemme pääkaupunkiseudun Noli Studios -konseptin hotelleihin kahta kesätyöntekijää/hostia. Työt ovat osa-aikaisia ja työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa aamu-, väli- ja iltavuoroissa. 

Tehtävässäsi:

Toimit hotellin asiakkaiden kanssa ja olet mukana luomassa hotelliin rentoa ja viihtyisää tunnelmaa yhdessä eri palveluntarjoajien kanssa. Etsit asiakkaalle parhaan mahdollisen majoitusratkaisun sekä varmistat vieraille mahdollisimman korkea- ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Lisäksi olet tiiviisti ajan hermolla ja pystyt tarjoamaan tietoa siitä, mitä pääkaupunkiseudulla tapahtuu. 

Noli Studios - konseptin hotelli ei ole perinteinen hotelli, sillä tavoitteena on tarjota asiakkaille täysin uudenlainen elämisen kokemus, olivatpa he luonamme päivän, kuukauden tai pidempään.

Olet etsimämme henkilö, kun:

- Olet oma-aloitteinen ja sinulla on todellista halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla

- Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja osaat proaktiivisesti tarttua erilaisiin tilanteisiin

- Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja hallitset muuttuvat kokonaisuudet myös kiireessä

- Omaksut helposti roolisi monikulttuurisessa ympäristössä ja levität hyvää fiilistä

- Aikaisempi kokemus hotellialalta ei ole välttämätöntä, vaan asenteesi ja persoonasi ratkaisee – joskin aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi

- Sujuva asiakaspalvelu onnistuu kun tulet toimeen englannin ja suomen kielellä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan kesätyön uudenlaisen konseptin parissa, pääkaupunkiseudun sykkeessä. Kesätyöntekijänä pääset osaltasi vaikuttamaan tapaan elää ja majoittua, ja tulet osaksi mahtavaa tiimiä. Työssäsi pääset kehittämään omaa osaamistasi ja haastamaan itseäsi täysin uudenlaisessa ympäristössä muuttuvine tilanteineen. Työskentelet kesän aikana kahdessa Helsingin kohteessa, Noli Katajanokalla ja Noli Sörnäisissä. Noli Studios on avaamassa syksyn 2021 aikana uutta kohdetta Vantaalle, joten työsuhteen jatkuminen kesän jälkeen on mahdollista!

Lue lisää kohteista:

Verkkosivut

Instagram

Esittelyvideo

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, jätä hakemuksesi viimeistään 11.4. Workpowerin sivujen kautta. Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan tämän hakuilmoituksen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä mahdollisesti hakijoiden etätapaamiset jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Haastattelut toteutetaan asiakkaan puolella Noli Studiosilla viikoilla 14-16 ja valinnat pyritään suorittamaan valinnat huhtikuun aikana. Työn aloitusajankohta on toukokuun alussa 2021.

Lisätietoja tarvittaessa:

Workpower 360° HR-konsultti Heta Rohkimainen, p. 040 630 8101 heta.rohkimainen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438271
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 11.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki