(Poistunut julkaisusta)

Apulaiskohdepäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Noli Studios on innovatiivisen elämisen konsepti, joka tarjoaa muuttovalmiita studioita joustavilla sopimuksilla. Meillä voit elää keskeisellä sijainnilla vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Haemme nyt asiakkaallemme Helsingin ensimmäisiin Noli Studios -konseptin hotelleihin kahta apulaiskohdepäällikköä/ hostia, joista toinen vanhempainvapaan sijaisuus. Työt ovat kokoaikaisia (112,5h/3vko) ja työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa aamu-, ja iltavuoroissa. 

Tehtävässäsi:

Toimit keskeisesti hotellin asiakkaiden kanssa ja olet mukana luomassa hotelliin rentoa ja viihtyisää tunnelmaa yhdessä eri palveluntarjoajien kanssa. Osallistut myyntiin ja etsit asiakkaalle parhaan mahdollisen majoitusratkaisun sekä varmistat vieraille mahdollisimman korkealaatuisen asiakaskokemuksen. Lisäksi olet tiiviisti ajan hermolla ja pystyt tarjoamaan vieraille tietoa siitä, mitä pääkaupunkiseudulla tapahtuu. 

Omalla panoksellasi pystyt viemään asiakaskokemuksen seuraavalle tasolle, pääset vaikuttamaan hotellin toimintamalleihin ja tapaamme toimia sekä olet mukana ylläpitämässä kohteen täysin omanlaista yhteisöä, jossa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi. Halutessasi voit osallistua myös Noli Studiosin sosiaalisen median eteenpäin viemiseen.

Noli Studios - konseptin hotelli ei ole perinteinen hotelli, sillä tavoitteena on tarjota asiakkaille täysin uudenlainen elämisen kokemus, olivatpa he luonamme päivän, kuukauden tai pidempään.

Olet etsimämme henkilö, kun:

  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on todellista halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla
  • Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja osaat proaktiivisesti tarttua erilaisiin tilanteisiin
  • Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja hallitset muuttuvat kokonaisuudet myös kiireessä
  • Olet myyntihenkinen etkä pelkää tarttua haasteisiin
  • Omaksut helposti roolisi monikulttuurisessa ympäristössä ja levität hyvää fiilistä
  • Aikaisempi kokemus hotellialalta ei ole välttämätöntä, vaan asenteesi ja persoonasi ratkaisee – joskin aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi
  • Viestit luontevasti sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn uudenlaisen konseptin parissa, pääkaupunkiseudun sykkeessä. Noli Studiosin työntekijänä pääset osaltasi kehittämään uutta tapaa elää ja majoittua ja tulet osaksi mahtavaa tiimiä. Työssäsi pääset kehittämään omaa osaamistasi ja haastamaan itseäsi täysin uudenlaisessa ympäristössä muuttuvine tilanteineen. Työskentelet kahdessa kohteessa, Noli Katajanokalla ja Noli Sörnäisissä.

Tutustu lisää kohteisiin:

Tutustu verkkosivuihin

Tutustu IG tiliin

Tutustu esittelyvideoon

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, jätä hakemuksesi ja CV viimeistään 24.8. Workpowerin kotisivujen kautta. Huomioithan, että voit hakea tehtävään ainoastaan tämän hakuilmoituksen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä mahdollisesti hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Haastattelut toteuteaan asiakkaan puolella Noli Studiosilla viikoilla 34-36 ja  valinnat pyritään suorittamaan syyskuun aikana. Työn aloitusajankohdat ovat loppusyksystä ja loppuvuodesta 2020.

Lisätietoja tarvittaessa:

Workpower 360° HR-konsultti Heta Rohkimainen, p.  040 630 8101 heta.rohkimainen@workpower.fi (Yhteydenotot arkisin klo 14-15.30)

Avainsanat: asiakaspalvelu, apulaiskohdepäällikkö, myynti, hotelli